A kelet bölcsességét a nyugat számos résztvevője is felismerte, érdekesség képpen újabban a Google, Apple... is!

Hogyan kerül ide ez a téma? Hiszek abban, hogy a meditáció belülről észrevétlenül változtatja, teszi jobbá világunkat. És erre kevés kontroll van, a dolgokat belülről kezdjük jóságossá tenni amelyre egy pont után már kívülről nem lehet hatni, azaz manipulálni.
Akár minek is gondolod magad, a meditáció hat rád is. Ezzel a sorokkal csak azoknak szeretnék üzenni, akik a spiritualitást valami furcsa, ufó dolognak tartják. Akármilyen üzletember vagy, a világot te is jobbá teheted. A kettő nem zárja ki egymást. Neked is van szellemi részed, fel fog ébredni. Kedves meditáló társam, segíts és támogassuk őket is, valahol el kell kezdeni.  Biztos te is emlékszel arra, amikor észrevetted magadon, hogy nahát, egy teljesen más ember lettem. Ezzel a cikkel csak motiválni szeretném a témától még elzárkózó embereket is. Hiszen, hogy a világunk a belső világunk megváltoztatásával lehet jobb, ami aztán kint is megnyílvánul.

Általam nagyra tartott Ken Wilber (traszperszonális irányzat atya) mondta, hogy a kelet meditatív bölcsességét integrálni kell a nyugat önismereti technikáival! Ez lehet világunk egyik kiveztő útja.
Részletek »»

Videó Ken Wilder oldaláról itt »