A Te meditáció kialakítása - De miért is?

Sok-sok elvonuláson láttam elkullogni embereket, hogy Én nem tudok meditálni! Ilyenkor a szíven szakad meg szinte! Hiszek abban, hogy csak nem jó helyen/módon kezdted. Nem az a lényeg, hogy valamilyen ceremóniát megtanulj, hanem hogy meditációdban a mélységet, a kapcsolódást megtaláld, ami segít tovább vinni hívd azt bárminek!
Amit megélsz az a tiéd! Egy bizonyos megközelítésből nem vagyunk egyformák, másképen kondícionálódtunk/neveltek, ezért az elején más-más meditáció segít a jelenlegi helyzeteden túllépni. Nos, csak a saját tapasztalatom erejéig tudok segíteni. Meditációs techinkákban, annak kiválasztásában segítenk neked.
Namaste!
1. (Múlt) Mi van most?

A jelen a múlt következménye. Egy kötetlen beszélgetés során közösen megnézzük, hogy neked a mostani állapododnak megfelelően mely meditációs forma működne a legjobban, és remélem tudok segíteni. Ez sok dolog befolyásolja megélésem szerint, pl. hitrendszered, kondícionáltságodhoz való ragaszkodás mértéke, csakráid állapota, jelenlegi kapcsolataid, félelmeid, halálfélelem, félelem az ismeretlentől,  vágyaid,szerelem, düh, szeretet hiány vagy valamilyen hithez ragaszkodás ... Pl. én folyamatos agyalásban voltam éjjel nappal ami előbb vagy utóbb feszültséget gerjeszt a testemben is.

2. (Jelen) Meditációd összeállítása

Több tradíció meditációiból összeállítjuk veled konzultálva a saját meditációdat, megismertetjük azok miértjét (és a tradíciót ha igényled), hogy a mostani állapotodnak megfelelően a legtöbbet tudj kihozni magadból. Átbeszéljük, hogy a meditációd min fog segíteni, hogyan haladj vele. Lehet, hogy csak magasabb világokat, állapotokat szeretnél megélni, keresed  ki vagyok én kérdésre a választ...! A meditáció segíti a mélyebb önmegfigyelést, segítségével pontosabb képet kapunk magunkról, hogy kik vagyunk vagy éppen nem vagyunk. Az élet összes területén segítségünkre van.

3.(Jövő) Gyakorlat, támogatás.

Bármikor szívesen meditálok veled, hisz én is tanulok tőled, te is tanítasz valamire engem! Közös meditációkon segítem a meditációdat.  Igényed szerint segítek az utadon, konzultálhatsz tapasztalataidról, és megéléseiddet szívesen meghallgatom. De a válaszokat meg kell tanulnod idővel magadban keresni. Több mesterrel vagyok kapcsolatban, így van kihez iránytsalak ha kell. Én csak addig tudok segíteni, amit már Én is megtapasztaltam. Ezután máshoz kell továbblépned. De valójában neked kell önmagadat felfedezni, és a már egyébként is benned lévőket.
Megemlíteném, hogy nem szeretnék a megmondó, a mindent tudó lenni, benned lévőket elnyomni! Gondolatom szerint ha mindent tudnék meg sem születtem volna. Namaste.

Intenzív személyes meditációs kurzus

 

Rövid leírás: 10 alkalmas meditációs kurzus sorozat. Elsősorban azoknak akik azt hiszik nem tudnak meditálni, valahol már kudarcot vallottak vagy csak szeretnének életükön gyökeresen változtatni! Hiányzás nem megengedett, mert, csak így tudjuk kialakítani jelenlegi állapotodnak legmegfelelőbb meditációs stílusodat. Hatására bármikor képes leszel krízis helyzeteket is kezelni teljes nyugalommal. Hatékonyabb, eredményesebb leszel mind a munkában mind a kapcsolatokban. A többféle meditációs módszer gyakorlati kipróbálása után, te is érzeni fogod mely irányba szeretnél tovább fejlődni, majd a tapasztalatok és az aktuális állapot alapján összeállítjuk meditációdat.

 

Bemutatkozómból ismerheted, hogy több meditatív tradíciót ismerek és gyakorlok. Ezen tapasztalataim alapján segítek kialakítani a számodra legmegfelelőbb meditációs technikát, amely a hétköznapjaidat is segítik, egyszerűsítik. (Illetve ez egy közös munka, egy közös erőfeszítése ,amely segítségével felhozzuk azt, ami mélyen benned van.)  Segítek megtalálni a jelenlegi helyzetednek legmegfelelőbb meditációs formát, amit a hétköznapi praktika szintjére tudsz vinni, DE ehhez te is kellesz. Ez nem egy pirula amit bekapsz és kész! A boldogság már eleve benned van, csak elő kell csalogatni!

Többféle meditációs technikával, hagyománnyal ismerkedünk meg 1-1 alkalommal a gyakorlások során. A tapasztalat fontos része az óráknak. Az utolsó 2 alkalommal pedig pedig a te meditációd kiválasztása és gyakorlásáról szó.

Röviden mikről lesz szó:

A meditációk rövid áttekintése. miben segítenek, milyen típusú meditációk léteznek. Megismerkedünk a Jóga meditatív hagyományával, a Csikung alapokkal, The-inn go meditációval, Vipassana mditációs technikákkal, Zen énkereséi technikákkal, Csakra meditáció, Szeretet, mint meditációs irányzat, Ho’oponopol, Ramana Maharsi meditatív hagyománya, Foglalkozunk a koncentációs és tudatosság fejlesztő meditatív technikákkal.

Ütemezés: 15 alkalmas, alkalmanként 2-3 óra hossza
Létszám: maximum 4-10 fő
Ára: 35.000 Ft / fő
Tervezett indulás: szeptember 20.